shipping

Wat zijn de verzendkosten? We maken zoveel als mogelijk gebruik van brievenbuspost. Dit kost altijd slechts € 3,95. Past je bestelling niet door de brievenbus? Dan versturen we je bestelling als pakket. De kosten hiervoor zijn € 6,95. Bestel je voor meer dan € 100? Dan betaal je geen verzendkosten.

Wij versturen al onze pakketjes met de Fietskoerier. Pakketjes die voor 10 uur zijn besteld, worden nog dezelfde dag in heel Nederland bezorgd, per fietskoerier s’avonds tussen 18.0-22.00 uur.  Brievenbuspakketjes worden nog dezelfde dag verstuurd en de volgende werkdag bezorgd. In alle gevallen wordt je bestelling zo snel mogelijk verzonden en heb je hem meestal binnen twee werkdag in huis!  (zie ook www.fietskoeriers.nl) Wij rekenen €3,95 voor brievenbuspakketje en €6,95 voor pakketpost. Voor alle bestellingen vanaf €100,00 rekenen wij geen verzendkosten! Voor landen van de Europese Unie geldt vanaf €150,00 geen verzendkosten.

The Netherlands: Shipping costs are 3,95 and 6,95 for parcels. Free shipping from €100,00 and more.

Europe: flat rate 13,50 Free shipping from €150,00

Tarieven voor België en andere landen binnen de EU: zie de module in de winkelwagen.

Ruilen & retourneren: Is het product toch niet wat je ervan verwacht had? Of wil je toch liever iets anders uitzoeken? Dan kun je het product binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. Met uitzondering van speciaal bestelde artikelen en/of SALE artikelen (vanaf 40% of meer), deze kunnen niet retour tenzij vooraf afgesproken! Cosmetica, verzorgingsproducten en ondergoed kunnen niet geruild worden. Het product moet ongebruikt zijn en in de orginele verpakking worden teruggestuurd, kaartjes moeten eraan hangen. Stuur een mail naar info@suenjill.nl en geef aan welk product je terug wilt sturen. Geef hierbij ook aan of je het wilt ruilen voor een ander product of liever je geld terug wilt ontvangen. Het adres voor retour sturen vindt u op onze contact pagina. Na ontvangst van je retour maken wij het aankoopbedrag naar je over. De kosten voor het terugsturen moet je zelf betalen. Wij zijn niet aansprakelijk voor beschadigingen ontstaan tijdens het retour sturen.